- Pazartesi :Kapalı
- Salı :Kapalı
- Çarşamba :Kapalı
- Perşembe :Kapalı
- Cuma :Kapalı
- Cumartesi :Kapalı
- Sunday :Kapalı
Bölüm Hakkında
Gıda Mühendisliği Bölümü gıda hammaddelerinin değerlendirilmesi, gıda kaynaklarının nitelik ve nicelik olarak korunması, hammaddelerden çok yönlü olarak yararlanılması ve böylece sağlıklı gıda çeşitlerinin artırılması konusunda araştırmalar yapan bir yükseköğretim programıdır.
MİSYONUMUZ
Teorik ve uygulamalı gıda mühendisliği bilgisine sahip, dünya standardında bilim, teknoloji ve mühendislik bilgileriyle donanmış, kendini sürekli yenileyen, girişimci, ortak akıl ve çalışmaya yatkın ve çevreye duyarlı olan gıda mühendisleri yetiştirmektir. Ayrıca, yürüttüğü araştırmalar sayesinde gıda mühendisliği ile ilgili bölgesel ve ulusal sorunlara çözümler üreten, ulusal ve uluslararası düzeyde araştırmalar sürdürerek ülkemiz insanlarının yaşam kalitesinin yükseltilmesine katkıda bulunan ve vereceği eğitim-öğretimle başarılı öğrenciler tarafından öncelikle tercih edilen bir bölüm oluşturmaktır.
VİZYONUMUZ
Ulusal ve uluslararası düzeyde eğitim ve öğretim hizmeti veren, araştırma-geliştirme ve uygulama alanlarındaki faaliyetleri ile ülkemizde gıda mühendisliği alanında önemli bilimsel çalışmaları gerçekleştirerek gıda endüstrisinin sorunlarını çözen ve bu endüstrinin gelişmesini sağlayacak kadroları oluşturarak ülkemizin ilerlemesine katkıda bulunacak bir yapıya kavuşmaktır.
Bölüm Hakkında
Gıda Mühendisliği Bölümü gıda hammaddelerinin değerlendirilmesi, gıda kaynaklarının nitelik ve nicelik olarak korunması, hammaddelerden çok yönlü olarak yararlanılması ve böylece sağlıklı gıda çeşitlerinin artırılması konusunda araştırmalar yapan bir yükseköğretim programıdır.
MİSYONUMUZ
Teorik ve uygulamalı gıda mühendisliği bilgisine sahip, dünya standardında bilim, teknoloji ve mühendislik bilgileriyle donanmış, kendini sürekli yenileyen, girişimci, ortak akıl ve çalışmaya yatkın ve çevreye duyarlı olan gıda mühendisleri yetiştirmektir. Ayrıca, yürüttüğü araştırmalar sayesinde gıda mühendisliği ile ilgili bölgesel ve ulusal sorunlara çözümler üreten, ulusal ve uluslararası düzeyde araştırmalar sürdürerek ülkemiz insanlarının yaşam kalitesinin yükseltilmesine katkıda bulunan ve vereceği eğitim-öğretimle başarılı öğrenciler tarafından öncelikle tercih edilen bir bölüm oluşturmaktır.
VİZYONUMUZ
Ulusal ve uluslararası düzeyde eğitim ve öğretim hizmeti veren, araştırma-geliştirme ve uygulama alanlarındaki faaliyetleri ile ülkemizde gıda mühendisliği alanında önemli bilimsel çalışmaları gerçekleştirerek gıda endüstrisinin sorunlarını çözen ve bu endüstrinin gelişmesini sağlayacak kadroları oluşturarak ülkemizin ilerlemesine katkıda bulunacak bir yapıya kavuşmaktır.